1. Adım
İlk olarak KEPLR Cüzdanı edinelim. Bunun için BURAYA Tıklayınız ve eklentiyi tarayıcınıza ekleyiniz.
2. Adım
Vortex Protocol sitesine gidelim ve cüzdanımızı bağlayalım ve approve işlemini gerçekleştirip SEI Test ağını ekleyelim. Siteye gitmek için TIKLAYINIZ

3. Adım
Discord adresine gidip faucetten token talep edelim. Bunun için #🚰│atlantic-1-faucet kanalına gidelim ve aşağıdaki komutları teker teker kanala yazalım
!faucet sei1address
!faucet ethereum 0xAddress
!faucet ust2 sei1address

4. Adım
Faucetten aldığımız test tokenleri BURAYA Tıklayarak Deposit ediyoruz

5. Adım(Görevlere Başlıyoruz)
1- Görev "Limit Order on Wortex"
Bu görev için ilk olarak BURAYA Tıklayınız ve ardından Sağ taraftan "Limit" butonuna tıklayınız ve ATOM/SEI paritelerinde Swap işlemi gerçekleştiriyoruz.

Gönderim başı 1 puan 5 kez yapabilirsiniz
2. Görev "Market Order on Vortex"
"Limit" butonunu "Market"e çevirelim ve Limit tarafında yaptığımız işlemin aynısını yapalım. Bir miktar ATOM/SEI Paritelerinde işlem yapalım

Gönderim başı 1 puan 5 kez yapabilirsiniz
3. Görev "Multiple Long/Short Orders in one Transaction"
Bu görev şuanlık CLI ile yapılıyor. Bu nedenle SEI Node kurmalısınız (Script ile kurulum mevcut)
Script ile Kurulum için tıklayınız
Görev:https://craving-for-knowledge.gitbook.io/craving_for_knowledge/proekty/sei/act-2-missions/place-multiple-orders-in-one-transaction
4. Görev "Get liquidated on Vortex"
Market ve Limit tarafında aldığımız işlemleri Manuel olarak kapatmanız bu görev için yeterli

Gönderim başı 3 puan 5 kez yapabilirsiniz
5. Görev "Have 100 Unique Users Interact With Your Deployed Smart Contract"
Sei üzerinde geliştirdiğiniz bir sözleşme var ise bunu 100 Kişinin kullanmasını sağlamak
Sözleşmeyi deploy etmek için TIKLAYINIZ
30 Puan
6. Görev "Refer a Friend to Sign Up on Sei"
Başta size linkini attığım Form adresinden Sizi davet eden var ise onun adresini paylaşmanız yeterli
Sei Adresim:sei1aa89cfjrn28xnlg6dwhd0jeczzp75u6lamwrw9
Forma gitmek için TIKLAYINIZ

Sei Sosyal Medya Adresleri
Sei Türkiye Telegram Kanalı
Discord
Twitter
Medium