1. Adım
Crew3 Sitemize gidelim. Siteye gitmek için TIKLAYINIZ
2. Adım
Sağ üst taraftan "Connect" butonuna tıklayınız

3. Adım
Şimdi arkadaşlar 5 ayrı kategori de görevlerimiz var. Bu kategorileri bitirdiğimiz zaman bize her görev için NFT Veriyor.

İlk kategoriden başlayalım.
1. Kategori
SOCIAL-NETWORK
Burada Basit takip görevlerimiz var. Teker teker 5ire Chain'in tüm sosyal medyalarını takip edelim. Görevleri Bitirdikten sonra karşınıza aşağıdaki gibi bir şey çıkacak. Buraya büyük harflerle SUBMIT Yazacaksınız. Ardından Discord'da yeni bir kanal açılacak. Buraya gelip cüzdan adresinizi yazacaksınız.

2. Kategori
Start Networking
Burada ise Takip-RT-Yorum-Like gibi görevlerimiz mevcut. Sizlere hangi tweet atacağınızı, hangi tweete yorum-like-rt atacağınızı zaten kendisi söylüyor.
Görevleri bitirdikten sonra Collect your Networking NFT görevinde ise SUBMIT YAZACAKSINIZ

Çoğu kişinin anlamadığı "Vote in the Pool" görevinde ise bizden 5ire Chain hakkında yazı yazmamız gerektiği söylendi. Yazdığımız yazının ekran görüntüsünü alıp atacağız.

3. Kategori
5ire School
Bana göre en zor kategori burası. Burada sizlerden 5ire Chain için içerik çıkarmanızı istiyor. YouTube Shorts, Instagram Reels, 5ire Chain hakkında Medium yazısı, 5ire Chain hakkında bir MEME vb.
Burası gerçekten zor. Ben de şuan bu aşamadayım ve zorlanıyorum.

4. Kategori
Check Your Knowledge
Burada sizden sorulan sorulara cevap vermenizi istiyor. Ben aşağıya teker teker cevaplarını yazacağım 🙂
- Soru: the end of 2030.
- Soru: 5IRE
- Soru: 20
- Soru: age, stake & block assembly
- Soru: Didier Drogba
- Soru: $1.5 billion
- Soru: Cryptocurrency & Supply Chain
- Soru: Sustainability
- Soru: Energy Sources, Certification(ISO 4001) & Waste Management
QUIZI Bitirdikten sonra karşınıza aşağıdaki gibi bir şey çıkacak. Buraya büyük harflerle SUBMIT Yazacaksınız. Ardından Discord'da yeni bir kanal açılacak. Buraya gelip cüzdan adresinizi yazacaksınız.

5. Kategori
Invite Friends
Burada Günlük bonus alacağınız bir yer var. Ayrıyeten sizden arkadaşlarınızı davet etmenizi istiyor. Totalde 12 kişi davet etmenizi isteyecek. Bunların yanı sıra yine basit Tweet görevlerimiz mevcut.

Okuduğunuz için teşekkür ederim. Takıldığınız bir yer olursa yazabilirsiniz.
5ireChain Sosyal Medya Adresleri için TIKLAYINIZ