1. Adım
HAVAH Wallet edinelim. HAVAH Wallet edinmek için TIKLAYINIZ
2. Adım
Cüzdanımıza tıklayalım ve kurulumu yapalım
3. Adım
Kurulumu tamamladıktan sonra bu siteye gidelim ve kayıt olalım. Siteye gitmek için TIKLAYINIZ

4. Adım
Siteye gidelim ve sağ üstten cüzdanımızı bağlayalım. Siteye gitmek için TIKLAYINIZ

5. Adım
Cüzdanımızı bağladıktan NFT Claim edip bridge yapacağımız yere geçmeden önce cüzdanımıza tıklayalım ve Mainnetten Testnete alalım

NFT Claim edip Bridge yapacağımız Siteye gitmek için TIKLAYINIZ
Şimdi burada adım adım ilerleyeceğiz. 6. adımdan devam edelim
6. Adım
1. Cüzdan bağlama
Sayfayı biraz aşağı kaydırınız ve orada "Connect Wallet" butonunu göreceksiniz. Oraya tıklayarak cüzdanınızı bağlayın.

2. e-mail doğrulama
Burada siteye kayıt olurken yazdığınız e-maili yazacaksınız. (BKZ: 3. Adım)
3. Faucet
Buradan Test HVH Alacaksınız. Bunu mutlaka almalısınız çünkü NFT Mint ederken ve Bridge işlemi yaparken lazım olacak

4. NFT Mint
Burada 4 taneden istediğinizi Mint edin. Tamamen keyfinize göre 🙂

5. Bridge
"BRIDGE MY NFT" Butonuna tıklayın. Bridge yapmak için devam edelim.

Select Source Chain yazan yere tıklayalım ve HAVAH seçelim. Ardından "Connect Wallet" butonuna tıklayarak cüzdanımızı bağlayalım.
Sonrasında Select Yours NFT yazan yere tıklayarak Bridge yapmak istediğiniz NFT'yi seçmeniz gerekli

Ben polygon ağına MetaMask cüzdanı kullanarak transfer ettim. Hiçbir sebebi yok tamamen keyfi olarak Polygon'u seçtim. Siz de istediğinizi seçebilirsiniz. (Connect Wallet dedikten sonra MetaMask seçeneği çıkacak)

Sonrasında Next diyelim
Şimdiyse "Send" Diyerek gönderimi başlatalım

Gönderim başarıyla tamamlanırsa aşağıdaki gibi görüntü almanız gerekli

7. Adım
Tekrar sitemize gidelim ve "Confirm" butonuna tıklayarak tüm işlemlerimizi tamamlayalım. (Siteye gitmek için 5. Adımdaki linke tıklamanız yeterli)

Bu aldığımız SS'i Discord kanallarına giderek #testnet-verify kanalına atıp hem HAVAH Wallet Adresinizi hem de MetaMask Adresinizi yazıp paylaşın. Hemen aşağıda örnek vereceğim

Örnek:

Ekstra olarak Discord adresine gidip send-hvhwallet kanalından cüzdanımızı doğrulamamız gerekli. Cüzdan adresiniz kısmına HVH Wallet adresinizi yazın

Siz de kendi Ref linkinizi buraya ya da Twitter yorumlarına bırakabilirsiniz.
Testnetimiz bu kadardı. Okuduğunuz için teşekkür ederim
HAVAH Sosyal Medya Adresleri
Site
Twitter
Discord
Medium
Telegram
Docs