İlk olarak her şeyden önce bu formu doldurmamız gerekli. Discord da "Early Users" rolü kazanıyoruz. Bu role sahip olanlar $PMX Kazanacak. FORM
Şimdi adımlarımıza geçelim.
1. Adım
Sitemize gidelim ve Sağ üstten Cüzdanımızı bağlayalım. Siteye gitmek için TIKLAYINIZ
2. Adım
Jeton Faucet'e tıklayalım ve Mint işlemlerini gerçekleştirelim

3. Adım
Ödünç Verme'ye tıklayalım ve ardından Sepetler'i seçelim

Ardından USDC wBTC wETH'ye tıklayarak Bakiyemizin tamamı ile teker teker Para Yatırma işlemini gerçekleştirelim

Daha sonrasında Ödünç Verme'ye tıklayarak Yatırılanlar Seçeneğini seçelim. Daha sonrasında Para çek diyelim. Böylelikle hem borç vermiş hem de geri ödeme işlemini yapmış olacağız. Yatırdığımızın paranın yarısını çekelim ve Ticaret işlemleri ile devam edelim.

4. Adım
Ticaret'e basalım ve ardından tekrar Ticaret'e basalım

Burada hem Spot hem de Marj işlem yapacağız
Spot Pazar işlem örnek:

Spot Limit işlem örnek:

Marj Pazar işlem örnek:

Marj Limit işlem örnek:

5. Adım
Tekrardan Ticaret'e tıklayalım ve Bakiye'yi seçelim. Ardından New Deposit diyerek yeni varlıklar yatıralım.

Tüm hepsini yatırdıktan sonra Para Çek diyelim

Platform Testnetimizi tamamladık okuduğunuz için teşekkür ederim.
Eğer referans programına katılmak isterseniz BURAYA tıklayınız ve ardından aşağıdaki formu doldurunuz. Bir süre sonra sayfayı yenileyiniz ve sağ taraftan Oluştur diyerek linkinizi alıp arkadaşlarınıza atabilirsiniz
Testnet Feedback Formunu da doldurmayı unutmayın. Eğer bir sıkıntı yaşarsanız diye aşağıya linkini bırakıyorum
FORM
Uyguluma içi Dil hataları için de bu formu doldurabilirsiniz
FORM
Primex Finance Sosyal Medya Adresleri
Web-Site
Discord
Telegram
Medium