1. Adım
İşlemlerimiz Sepolia Testnet Ağından olacak. İlk olarak Faucet'ten token talep edelim Bolca "Send Me" butonuna basın çünkü çok az veriyor :'). Faucet'e gitmek için TIKLAYINIZ
Ardından gösterdiğim yere adresinizi yazınız ve doğrulamayı yaptıktan sonra "Send Me" basınız.

2. Adım
Sepolia elde ettiysek şimdi sırada USDC Elde etmek var. İşlemler 1. adımdaki gibi aynı. Siteye gitmek için TIKLAYINIZ
3. Adım
Şimdi sırada KNC Elde etmek var. İşlemler aynı. Siteye gitmek için TIKLAYINIZ
4. Adım
Test tokenlerimizi aldıysak sitemizi test etmeye başlayabiliriz. Siteye gitmek için TIKLAYINIZ
Ardından sağ üstten cüzdanımızı bağlayalım

5. Adım
Bunlardan bir tanesini seçin ve biraz "Lend" biraz da "Borrow" işlemi yapın. Aşağıda örnek olarak göstereceğim

Lend işlem örnek:
İlk olarak Approve verelim ve arından "Lend USDC" butonuna basalım

Borrow işlem örnek:

İşlemi tamamladıktan sonra karşınıza böyle bi' sayfa çıkacak. Burası önemli! Share butonuna basın ve Twitter hesabınızdan paylaşım yapın.

Ardından gleam sayfasına gidelim ve görevleri yapalım. Gleam Sayfasına gitmek için TIKLAYINIZ

2 Tane önemli görev var. Birincisi yaptığımız işlemin TXHash bağlantısını kopyalamak. Bunun için gösterdiğim adımları takip etmeniz yeterli
- 1

1.Görev tamamlandı şimdi diğerine geçelim
Burada gösterdiğim yere ise Twitter'dan paylaşım yaptığınız Postun bağlantısını kopyalayıp yapıştırın.

6. Adım
Son Olarak Redeem ve Repay işlemlerini yapalım ve bitirelim
Borrow ve Lend işlemlerini yaptıysak şimdi de Redeem ve Repay işlemlerini yapalım
Redeem işlem örnek:

Repay işlem örnek:

Testnetimiz bu kadardı. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
UniLend Sosyal Medya Hesapları
Tüm Sosyal Medya hesaplarına ulaşmak için TIKLAYINIZ